Teek verwijderen, ervaringen van gebruikers

Lees hier meer over het verwijderen van een teek, ervaringen van gebruikers met onze Tekenlepel.

Ervaringen van onze Tekenlepel door gebruikers bij het verwijderen van een teek:

Ervaring van arts M. Oosterbos

Lees hier over de ervaring van M.Oosterbos met de tekenlepel

In 2019 gaan ong. 1000 Nederlandse scouts naar de Wereld Jamboree in Amerika. De voorbereidingen zijn in volle gang en een van onze taken is het compleet maken van de EHBO sets. Daarom willen we, zoals in voorgaande jaren, weer gebruik maken van de Tekenlepel. Ze zijn uitstekend bevallen en gemakkelijk te gebruiken voor iedereen.

M. Oosterbos Arts Nederlands contingent

Ervaring met het verwijderen van een teek door Ton de Laaf

Mijn ervaring van het verwijderen van een teek bij hond.

Mijn ervaring bij het verwijderen van een teek met de teken lepel is geweldig. Voorheen gebruikte ik een tekenpincet maar daar drukte ik de sappen van de teek in mijn hond. Ik hoorde van de dierenarts dat dit niet zo goed was voor de gezondheid van het beest. Via een kennis hoorde van de tekenlepel die ik vervolgens gemakkelijk kon bestellen en snel kreeg toegestuurd. Het verwijderen van teken tijdens het uitlaten van mijn hond in het bos of de duinen is nu een fluitje van een cent. Mijn hond ervaart dit ook als prettiger want hij blijft nu rustig zitten.

Ton de Laaf

Ervaring van Frans van Gestel (MOOA -opleidingen - BHV)

Tekenlepel in de verbanddoos

Wij willen de Tekenlepels in onze verbandtrommels verwerken ipv de bekende tekenpen. Het blijkt namelijk dat de Teekweg Tekenlepel beter werkt dan de pen.

Frans van Gestel (bedrijfsleider)

Teek verwijderen bij mijn hond

Wij hebben weer een nieuwe hond. Onze derde Briard. Een grote hond met veel en lang haar, waar de teken zich heerlijk in kunnen  verstoppen. Elke keer een heel gemodder om die teken er heelhuids uit te krijgen. Ook onze huidige hond zag de tang al van ver aankomen. Ik kreeg nl. de teek er niet uit zonder haar mee te nemen. Van mijn dochter kreeg ik een teekweg! Voor mij (en de hond) dé oplossing. Hij blijft geduldig staan en zonder haren en zonder moeite, wip ik nu zó de teken er uit! Hoe klein de teken ook zijn.

H.P. D. (Gytsjerk FR)